Un nou control policial als Orriols de València se salda amb 7 detinguts i 222 identificats

La Policia Nacional ha obert 9 actes per armes, altres 9 per tinença de drogues i 3 més per altres motius i ha controlat 24 vehicles

Foto de la intervenció policial al barri dels Orriols, este dimecres
Foto de la intervenció policial al barri dels Orriols, este dimecres / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut 7 persones i n'ha identificat 222 en una nova operació desplegada este dimecres de vesprada al barri dels Orriols de València. L'operatiu, que ha finalitzat a les 21:15 hores, ha donat com a resultat l'obertura de 9 actes per armes, altres 9 per tinença de drogues, 3 més per altres motius i 24 vehicles controlats.

Segons ha informat la policia, l'objectiu de l'operació és mantindre la seguretat ciutadana, així com a la prevenció de fets delictius. En el desplegament han participat diverses unitats: efectius del Grup Operatiu de Resposta (GOR) d'Exposició, la brigada provincial de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, la Unitat d'Intervenció i Prevenció (OIP), la Unitat de Prevenció i Reacció (OPR), el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), la Unitat de Guies Canins i la brigada provincial d'Estrangeria i Fronteres.

No és la primera vegada que les forces i cossos de seguretat han d'intervindre en esta part de la població. En els últims mesos s'han desenvolupat als Orriols operacions policials similars, amb el resultat de nombroses detencions, identificacions i actes esteses.

També et pot interessar

stats