Huit detinguts i 247 identificats en la quarta operació policial al barri dels Orriols

El dispositiu busca garantir la seguretat ciutadana a la zona, així com previndre la venda de substàncies estupefaents a la via pública

Operació policial al barri d'Orriols, a València
Operació policial al barri d'Orriols, a València / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han desenvolupat este dimecres a la vesprada un dispositiu de prevenció de la delinqüència al barri dels Orriols de València amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana, així com previndre la venda i consum de substàncies estupefaents a la via pública. L’operació s’ha saldat amb huit persones detingudes per amenaces, falsedat documental i reclamacions judicials; també amb 247 identificades i 135 vehicles revisats. A més, s’han alçat huit actes per armes i catorze per tinença de drogues. 

És la quinta operació policial contra la delinqüència a la zona en els últims mesos. L’última intervenció va ser el 30 de gener i es va saldar amb catorze detinguts, 204 persones identificades i sis actes alçades per armes i set per tinença de drogues.

Operació policial al barri d'Orriols
Operació policial al barri d'Orriols / Policia Nacional

Segons han informat fonts policials, en el desplegament han treballat diverses unitats policials pertanyents a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, com la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres i la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC) i la Unitat de Guies Canins. També efectius del Grup de la Policia Judicial de la Comissaria del districte d’Exposició, així com dotacions de la Policia Local de València. 

També et pot interessar

stats