Catorze detinguts i 204 identificats en la quarta operació contra la droga al barri dels Orriols

El dispositiu busca garantir la seguretat ciutadana a la zona, així com previndre la venda de substàncies estupefaents a la via pública

Quarta operació policial contra la droga als Orriols, a València
Quarta operació policial contra la droga als Orriols, a València / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han desenvolupat aquest dimarts a la vesprada un dispositiu de prevenció de la delinqüència al barri dels Orriols de València amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana, així com previndre la venda i consum de substàncies estupefaents a la via pública. L’operació s’ha saldat amb catorze persones detingudes, 204 identificades i vint vehicles controlats. A més, s’han alçat sis actes per armes i set per tinença de drogues. 

Es tracta de la quarta operació policial contra la delinqüència a la zona en els últims mesos. L’última intervenció va ser el 16 de gener i es va saldar amb catorze detinguts, 210 persones identificades i onze actes esteses per armes i altres cinc per tinença de drogues.

Segons han informat fonts policials, en el desplegament es troben treballant diferents unitats policials pertanyents a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, com la Unitat d'Intervenció Policial (OIP), la Unitat de Prevenció i Reacció (OPR), el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), la Unitat de Guies Canins i la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres.

També et pot interessar

stats