Un total de 14 detinguts i 210 identificats en el tercer dispositiu contra la delinqüència al barri dels Orriols

Es tractaria de la tercera operació semblant al barri des del passat mes de novembre

Un moment de l'operació policial a Orriols
Operació policial a Orriols, en arxiu / Policia Nacional

La Policia Nacional ha desplegat en la vesprada d'aquest dimarts un dispositiu contra la delinqüència i la venda i el consum de droga al barri dels Orriols, un dia després que la crema de prop d'una desena de contenidors acabara amb sis cotxes, una motocicleta i la façana d'un edifici afectada. Per aquests fets, un home ha sigut detingut aquest mateix dimarts. La intervenció s'ha saldat amb 14 detinguts, 210 persones identificades i 11 actes esteses per armes i altres cinc per tinença de drogues.

El dispositiu desplegat per la Policia Nacional s'emmarca en l'objectiu de "mantenir la seguretat ciutadana" i de prevenir "la venda i consum de substàncies estupefaents a la via pública", segons han informat des de la Prefectura Superior de Policia a València.

En el desplegament treballen diferents unitats de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, com la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), el Grup Operatiu de Resposta (GOR) de la comissaria del districte d'Exposició i la Unitat de Guies Canins. També hi participen agents del Servei de Mitjans Aeris i de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres.

Es tracta de la tercera operació policial contra la delinqüència al barri dels Orriols en els últims mesos. Al mes de desembre, per exemple, el dispositiu va acabar amb nou detinguts i 172 identificats.

També et pot interessar

stats