Un mort i dos ferits en una baralla prop de l'estadi de futbol d'Alacant

Els serveis sanitaris han tractat de salvar la vida al ferit més greu, sense èxit, mentre que han atés els altres dos han rebut l'alta hospitalària

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Policia Nacional
21 d'abril 2023 - 22:43

Dos homes han resultat ferits i un tercer ha mort aquesta vesprada durant una batussa als voltants de l'estadi de futbol de la ciutat d'Alacant. Els fets han tingut lloc vora les 17:30 hores. Al lloc dels fets s'han desplaçat funcionaris de la policia judicial i i de la policia científica de la Comissaria Provincial d'Alacant, que han comprovat que els tres homes implicats sagnaven de manera abundant, un d'ells inconscient amb ferides en diverses parts del cos, encara que les més cridaneres eren al cap. Per la qual cosa han donat avís de manera urgent als serveis sanitaris, que han tractat de salvar-li la vida, sense èxit. Als altres dos agredits els han traslladat a l'Hospital General d'Alacant, també amb ferides sagnants al rostre i a les extremitats, on, després d'atendre'ls, han rebut l'alta hospitalària.

A més, han detingut tres homes de 25 i 35 anys per ser els presumptes autors dels delictes d'homicidi i lesions, que continuaran en dependències policials fins que els posen a disposició judicial. 

La Policia Nacional continua investigant per a aclarir de tot els fets.

També et pot interessar

stats