Un mitjà aeri se suma a l'extinció de l'incendi que afecta part de la serra de la Calderona

Des de terra treballen cinc brigades forestals i un coordinador ajudats per una autobomba. L'incendi entre Puçol i Sagunt es va donar per estabilitzat a les 18:45 hores d'aquest diumenge

La zona forestal cremada a Puçol, aquest dilluns
La zona forestal cremada a Puçol, aquest dilluns / À Punt

Un mitjà aeri s'ha sumat a primera hora d'aquest dilluns als treballs d'extinció de l'incendi declarat aquest diumenge al terme de Sagunt (camp de Morvedre), que segueix estabilitzat, i que ha afectat part del parc natural de la serra de la Calderona, encara que se'n desconeix la superfície, segons Emergències de la Generalitat.

Des de terra treballen en aquests moments tres brigades forestals del Consorci de Bombers de València, un coordinador forestal i dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, ajudats per una autobomba.

L'incendi es va donar per estabilitzat a les 18:45 hores d'aquest diumenge i hi van treballar set mitjans aeris i més de cent professionals dels serveis d'emergències.

Amb tot, Emergències de la Generalitat continua demanant precaució a la ciutadania i recorda que és perillós acostar-se a les zones afectades pel foc.

Segons va manifestar diumenge la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, que s'ha desplaçat al post de comandament avançat (PMA), la unitat d'agents mediambientals treballa per a investigar les causes que haurien originat aquest incendi, que finalment ha afectat dos termes municipals, el de Puçol (Horta Nord) i Sagunt.

També et pot interessar

stats