Un jutjat investiga la mort d'una dona després d'estar huit hores en urgències del General de Castelló

La família denuncia que la dona, de 36 anys, va morir després d'estar huit hores en l'hospital amb dolor al pit i sensació d'asfíxia

Hospital General de Castelló
Hospital General de Castelló / Arxiu

Un jutjat investiga la mort d'una dona de 36 anys a l'Hospital General de Castelló després de la denúncia de la seua família, que afirma que va morir després d'estar huit hores en urgències amb dolor en el pit i sensació d'asfíxia.

Des de la Conselleria de Sanitat han informat que a la dona "se li va atendre en funció dels símptomes que presentava", encara que han indicat que no podien dir res més perquè el tema està "judicialitzat".

Segons va avançar el diari Mediterráneo, els fets es van produir l'octubre de l'any passat i sis mesos després la seua família ha presentat una reclamació de responsabilitat patrimonial contra el centre sanitari per la "deficient assistència" que va rebre.

L'autòpsia conclou que va patir "miocarditis aguda per infecció per coronavirus amb lesió miocardíaca terminal", i la família indica que respecta l'autòpsia, però recalca que la dona estava vacunada contra el virus i mai va tindre diagnòstic de covid ni símptomes.

També et pot interessar

stats