Un jutjat de Dénia investiga la vacunació dels alcaldes del Verger i els Poblets

Requereix informació a la Conselleria de Sanitat sobre el protocol de vacunació i el personal sanitari d'un centre de salut

Una imatge dels dos regidors
Una imatge dels dos regidors / À Punt NTC

La titular del jutjat d'instrucció 2 de Dénia ha incoat diligències prèvies per a investigar la vacunació contra la Covid-19 dels alcaldes del Verger, Ximo Coll, i els Poblets, Carolina Vives, en un centre de salut el passat 8 de gener.

La magistrada ha obert aquesta investigació després de rebre una denúncia de la Fiscalia Anticorrupció d'Alacant contra els dos regidors per la presumpta comissió d'un delicte de suborn passiu impropi.

La instructora acorda en la resolució, entre altres diligències, requerir diversa documentació i informació a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Així, el jutjat ha sol·licitat al Departament de Salut de Dénia que aporte el protocol de vacunació que havia de seguir-se en el centre de salut del Verger el 8 de gener, així com que identifique tant a professionals sanitaris com a altres persones que es van vacunar el mateix dia que els alcaldes denunciats.

També et pot interessar

stats