Un jutge de les Canàries ordena la reobertura del cas Yéremi Vargas 14 anys després de la seua desaparició

La família del xiquet demana que s'aporten noves proves a falta del pronunciament del fiscal

Imatge d'arxiu de Yéremi Vargas
Imatge d'arxiu de Yéremi Vargas

El jutjat d'instrucció número de 2 de San Bartolomé de Tirajana ha decretat la reobertura del cas de Yéremi Vargas, el xiquet que va desaparéixer a Vecindario (Gran Canària) en 2007, segons ha informat aquest dimecres l'advocat Marcos García-Montes, advocat de la família.

En l'acte de reobertura, que porta data de 2 de setembre i ha sigut facilitat per García-Montes, el jutge Juan Manuel Hermo Costoya ha demanat al Ministeri Fiscal que es pronuncie sobre aquesta decisió, per la qual cosa la família de Yéremi i l'advocat confien que la Fiscalia s'hi mostre favorable perquè es puguen practicar les diligències sol·licitades.

Noves proves

La família del xiquet demana que s'aporten noves proves a falta del pronunciament del fiscal. El nom del menut ha tornat a ser actualitat després de la detenció de son pare, Juan Francisco Vargas, la setmana passada acusat d'abusos sexuals a una filla seua i a una altra de la seua exparella. Pels dos casos el pare ha quedat en llibertat amb càrrecs i se li ha retirat el passaport.

També et pot interessar

stats