El pare de Yéremi Vargas és detingut per suposat abús sexual per segona vegada en pocs dies

La primera detenció es va produir dilluns passat per presumptament agredir sexualment a seua filla de 13 anys i la segona arran de la denúncia d'un altra menor de la mateixa edat

Un primer pla del pare de Yéremi Vargas
El pare de Yéremi Vargas / Elvira Urquijo (Efe)

El pare de Yéremi Vargas (menor que va desaparèixer fa 14 anys), J. F. Vargas, ha sigut detingut en dos ocasions durant els últims dies per suposat abús sexual. La primera detenció va tindre lloc dilluns passat per presumptament agredir sexualment la seua filla de 13 anys. Va quedar en llibertat amb orde d'allunyament. Però aquest dijous ha tornat a ser arrestat pel suposat abús sexual a una altra menor de la mateixa edat.

Fonts pròximes a la investigació apunten que aquesta segona denúncia s'ha produït en Puerto del Rosario (Fuerteventura) per uns fets que haurien tingut lloc fa al voltant d'un any. La jove s'hauria decidit a denunciar el suposat abús sexual després d'haver vist aquesta setmana la notícia de la detenció de Vargas en ser acusat per la seua filla d'una agressió sexual.

La nova detenció s'ha produït després que aquesta menor, filla d'una exparella del pare de Yéremi, vera publicat el seu arrest dimarts passat per suposats abusos a la seua filla, també de 13 anys, i es decidira a contar que va ser igualment objecte de presumptes abusos per part de J.F. Vargas.

Segons la Policia, la menor, que resideix a Fuerteventura, va denunciar els fets dimarts passat, per la qual cosa agents de la Unitat de Família i Atenció a la Dona de la brigada de Las Palmas es van desplaçar a la citada illa i després d'entrevistar-se amb la suposada víctima van donar credibilitat als fets.

Yéremi Vargas tenia set anys quan se li va perdre la pista mentre jugava en un descampat prop de l'habitatge familiar a Santa Lucía de Tirajana (Gran Canària). Era el 10 de març de 2007. El seu cas va tindre un fort impacte en tot Espanya.

També et pot interessar