Un jurat declara culpable d'assassinat l'home acusat d'asfixiar la parella a València

L'acusat ha negat tots els fets i va usar el fill de la víctima com a coartada.

El juí s'ha realitzat a Ciutat de la Justícia de València
El juí s'ha realitzat a Ciutat de la Justícia de València / Europa Press

Un jurat popular ha declarat culpable d'un delicte d'assassinat a l'home acusat d'asfixiar la seua parella a València, encara que no estima la circumstància agreujant de parentiu ni el delicte d'incendi que se li atribuïa per calar foc a la vivenda familiar.

Durant la vista, l'acusat ha negat tots els fets que se li imputaven. Així, ha afirmat que el dia de l'assassinat, el 16 de juliol de 2017, es trobava a Alcossebre amb el fill de la víctima, de set anys.

L'assassinat es va cometre en l'habitatge que l'home i la víctima compartien a València, i on tenien una habitació llogada a una altra persona. Segons la Fiscalia, l'home va colpejar diverses vegades en la cara i al cap a la víctima, de 38 anys, i quan va quedar atordida, li va posar un coixí sobre la cara fins que ella va deixar de respirar.

Després d'això, l'acusat se'n va anar amb el fill d'ella a una hamburgueseria pròxima, el va deixar allí i va tornar al domicili, on va col·locar un matalàs al costat del cos de la víctima i li va botar foc.

També et pot interessar

stats