Un incendi industrial a Beniarjó crema dues naus i obliga a desallotjar una trentena de veïns

El Consorci Provincial de Bombers de València ha treballat tota la nit per a sufocar el foc, ja controlat, i impedir que arribara a les vivendes pròximes

Dos bombers treballen per a exingir les flames a Beniarjó / Consorci Provincial de Bombers de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
12 de juliol 2021 - 23:11 Actualitzat: 13 de juliol 2021 - 08:58

Huit dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València treballen des de dilluns a la nit en l'extinció d'un incendi declarat en un polígon industrial de Beniarjó (Safor) que ha cremat dues naus i ha obligat a desallotjar una trentena de persones per la proximitat de les flames a les seues vivendes. El foc, que ja està controlat, va començar a última hora de la vesprada i ha afectat també un bar.  

Els principals esforços dels efectius antiincendis durant la matinada s'han centrat a evitar que les flames arribaren a les cases del veïnat, ubicades al costat de la nau cremada. Els residents en aquests habitatges –un edifici i algunes cases baixes– abandonaren els domicilis de manera preventiva per indicació de les forces de seguretat i dels bombers i han hagut de passar la nit fora. L'alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, ha explicat que les vivendes no han patit danys destacables llevat d'alguns vidres rebentats. 

L'incendi es declarava a poqueta nit per causes encara desconegudes i ràpidament es va propagar per tota la nau, pertanyent a una antiga empresa de maquinària hortofructícola. Les flames i la columna de fum eren visibles a quilòmetres de distància. Una vegada apagades les flames començarà la investigació per a aclarir-ne l'origen.

També et pot interessar

stats