Un incendi a Polinyà de Xúquer crema dos camions de bombers i fereix dos membres

Els bombers treballen en l'extinció almenys de quatre focs declarats en tot el territori en una jornada marcada per la calor extrema

El foc ha calcinat completament dos dels camions de bombers que participaven en l'extinció de l'incendi
El foc ha cremat completament dos dels camions de bombers que participaven en l'extinció de l'incendi / Consorci Provincial de Bombers de València

Els bombers de la Comunitat Valenciana estan treballant per a extingir diversos incendis forestals i de vegetació per tot el territori, alguns dels quals s'han complicat a causa de les condicions meteorològiques d’extrema calor.

Un es localitza a Polinyà de Xúquer (Ribera Baixa), on un canvi sobtat de vent ha fet que dos camions de bombers del Consorci Provincial de València hagen quedat afectats per les flames i hagen quedat totalment cremats. A més, dos bombers estan sent atesos per cremades de primer i segon grau lleus.

El Consorci ha mobilitzat fins a la zona tres dotacions de bombers, diverses unitats de comandament, tres brigades de la Diputació de València, dues unitats de bombers forestals de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (Sgise) i dos mitjans aeris de la Generalitat.

A més del foc declarat a Polinyà, el servei d'emergències del 112 ha informat almenys de tres incendis forestals més a Xixona (Alacantí), la Llosa del Bisbe (Serrans) i Almussafes (Ribera Alta).

També et pot interessar

stats