Un incendi a Montcada afecta dues parcel·les

L’evolució de l’incendi és positiva i els bombers de València treballen per a acabar d’extingir-lo

Incendi a Montcada afecta habitatges

El Consorci de Bombers de València està treballant per acabar d’extingir un incendi forestal al municipi de Montcada (Horta Nord), declarat a les 17:39 hores en una zona de vegetació al costat de la urbanització Les Masies.

Actualment hi ha mobilitzades dues dotacions de bombers del Consorci Provincial de València, així com una unitat de Bombers Forestals de la Societat de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (Sgise), un helicòpter V-3 amb una unitat helitransportada i una autobomba. L’evolució de l’incendi és positiva, segons un comunicat del Consorci, i treballen per acabar d’extingir-lo

Dues parcel·les afectades

Des del principi la prioritat ha sigut la protecció dels habitatges pròxims, ja que hi havia risc que quedaren afectats. De fet, Emergències ha decretat la situació 1 d’emergència, provocada quan un o més incendis forestals poden afectar greument béns forestals i, en aquest cas, afectar lleument la població o béns no forestals.

Finalment, han quedat afectades per l’incendi la vegetació i la tanca de dues parcel·les. En una hi havia una casa que no ha quedat afectada. D’altra banda, s'han cremat quatre vehicles en desús que hi havia a les parcel·les. 

També et pot interessar

stats