Un incendi crema una planta de reciclatge de paper i cartó als afores d'Alginet

Els bombers han aconseguit controlar el foc però encara no està apagat i té molta càrrega tèrmica pel material inflamat

Incendi a una planta de reciclatge d'Alginet

Un incendi industrial s'ha declarat aquesta matinada en una empresa de reciclatge de paper i cartó a Alginet, a la Ribera Alta. La planta afectada, que s'ubica al Polígon Nord dels afores de la població, es trobava buida en el moment en què han començat les flames i per això no s'hi han produït danys personals, segons ha explicat a À Punt l'alcalde, José Vicente Alemany.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha informat que fins a la zona s'han mobilitzat cinc dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València per a treballar en les tasques d'extinció. El foc, que ha generat una gran fumeguera de color taronja pel reflex de les flames, ha saltat a una nau adjacent abans que el dispositiu antiincendis aconseguira donar-lo per controlat. El fet que la nau estiga descoberta ha facilitat també la faena dels bombers. 

L'incendi encara no està apagat a causa del material que s'hi consumeix: papers i cartó. S'hi ha generat una càrrega tèrmica important, segons ha assenyalat el 112. De moment, no es coneixen les causes que han donat origen al foc. 

També et pot interessar