Un home mata la dona a tirs i després se suïcida a Sevilla

El presumpte assassí ha comés el crim i amb la mateixa escopeta de caça s’ha disparat un tir

Un vehicle de la Policia Local de Sevilla, en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Policia Local de Sevilla, en una imatge d'arxiu / Policia Local Sevilla

La violència masclista deixa una nova víctima a Sevilla, on un home ha matat a tirs la dona en l’habitatge que compartien. El presumpte assassí, de 63 anys, s’ha llevat la vida després d’acabar amb la de la dona amb una escopeta de casa, segons ha confirmat la Policia Nacional.

La Delegació del Govern Espanyol contra la Violència de Gènere ha confirmat que no hi havia denúncies per violència masclista contra el presumpte agressor. La dona assassinada tenia tres fills majors d'edat i és la víctima que fa 31 del recompte oficial d'enguany.

La víctima tenía dos hijas y un hijo mayores de edad y no existían denuncias previas por #ViolenciaDeGénero contra el presunto agresor.

El nou crim masclista va transcendir aquest dimarts de vesprada, quan un familiar va trobar els cossos de la parella a la casa on vivien al barri del Cerro del Águila de Sevilla. El cos de la dona, de 60 anys, presentava diversos tirs. Després de cometre el crim, el presumpte assassí s’ha disparat amb la mateixa escopeta. El cas ja s’investiga al jutjat. 

També et pot interessar

stats