"Paraules que abracen", música contra la violència masclista feta per dones

El projecte, impulsat per la Creu Roja, compta amb testimonis de dones que ha patit violència de gènere

Paraules que abracen

La Creu Roja ha presentat un projecte musical que promou l'empoderament femení a través de la veu de cantants com Pupil·les o Laura Esparza. Es tracta del videoclip d'una cançó que recull el testimoni de diverses víctimes de la violència masclista que han passat pels programes d'aquesta organització humanitària.

La intenció de la campanya és utilitzar la música com l'arma més poderosa contra la violència masclista, i es plasma en la cançó "Paraules que abracen". Un tema en què es recullen els misatges de moltes dones que han patit violència, però no des de la pena, sinó des de la positivitat i l'optimisme.

Segons el compositor de la cançó, Vicent Chambó, la peça tracta de reflectir els testimonis de les dones que han patit violència de gènere i posar l’accent, sobretot, en la part bona de les coses. Parlar de sororitat, empoderament i de superar la violència masclista gràcies a la unió de totes les dones. 

En el videoclip, un grup de cantants valencianes i de la resta de l'estat espanyol s'uneixen per a deixar clar que les dones estan fartes que les maten i que ha arribat el seu moment, en paraules de la component de Pupil·les, Natàlia Pons. Però també per a reivindicar que ja està bé que la música siga cosa d’homes, explica Laura esparza. 

També et pot interessar

stats