Un home en mata un altre d'un colp per una discussió per un aparcament a Alzira

La víctima, de 64 anys, després d'hores en mort cerebral, ha mort aquest dijous. El suposat agressor, de 37 anys, ja està arrestat per un presumpte delicte de temptativa d'homicidi

El carrer Ramón i Cajal, on es troba la plaça d'aparcament per a conductors discapacitats, i que va desencadenar la discussió
El carrer Ramón y Cajal, on es troba la plaça d'aparcament per a conductors discapacitats, i que va desencadenar la discussió / Google Maps
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 de febrer 2024 - 09:19 Actualitzat: 29 de febrer 2024 - 14:24

Una discussió de trànsit s'ha cobrat la vida d'un veí d'Alzira (Ribera Alta) de 64 anys, després del violent colp que va rebre, presumptament, per part d'un altre home arran d'una discussió de trànsit. Els fets van passar dimarts a la vesprada, quan la víctima va recriminar a una conductora que aquesta aparcara en una plaça d'aparcament per a discapacitats. Minuts després de mantindre un enfrontament verbal amb ella perquè no volia retirar el cotxe, va arribar la parella de la dona, un home de 37 anys, i va propinar un fort colp a la víctima, que el va fer caure de tos i colpejar-se amb la paret, segons ha relatat a À Punt el gendre de la víctima. El colp va deixar aquest veí d'Alzira en coma. Aquest dijous al matí moria, segons han confirmat fonts familiars.

Segons ha traslladat el veïnat que va presenciar l'enfrontament a la família d'aquest alzireny, la discussió es va iniciar quan la víctima, que residia a pocs metres d'on van passar els fets i amb permís per a aparcar en una plaça per a discapacitats, va instar una conductora que retirara el vehicle de la plaça per a persones amb discapacitat habilitada al carrer Ramón y Cajal d'Alzira, atés que ella no comptava amb la condició per a ocupar-la. Alguns testimonis asseguren que, davant aquesta petició, la dona retirar el seu vehicle de la plaça senyalitzada per a persones amb mobilitat reduïda, no sense respondre violentament amb improperis i, fins i tot, "va llançar una taronja" a l'home de 64 anys.

Plaça d'aparcament on va aparcar la parella de l'home que presumptament va agredir la víctima
Plaça d'aparcament on va aparcar la parella de l'home que presumptament va agredir la víctima / À Punt NTC

Lesió letal

Després d'aquest incident, la víctima va aparcar en la plaça habilitada per a persones amb discapacitat, donat que ell sí que comptava amb una targeta que acredita aquesta condició, i se'n va anar cap a casa. Passats uns minuts, l'home va tornar a eixir al carrer per a dirigir-se a un assaig de la coral que integrava. En eixe moment, es va trobar amb un altre home, que deia ser la parella de la víctima, que, sense mediar paraula, va propinar un colp molt fort a la víctima, que es va pegar contra la paret de les vivendes del carrer, segons ha relatat a À Punt la família, prou coneguda a la ciutat. L'home que ha faltat era integrant de la Coral Polifònica de la ciutat, mentre que la filla és la fallera major, per segon any consecutiu, de la comissió de l’Avinguda Lluís Suñer. El seu gendre també és molt conegut en l'àmbit faller, donat que també ha estat vinculat a la comissió de Sant Joan.

"El va pillar desprevingut i, sense dir-li res, li va pegar una punyada que el va fer caure cap arrere i es va pegar al cap. A pesar que estava conscient després del colp, poc després va quedar en mort cerebral", recordava la seua filla, Neus Oltra, davant les càmeres d'À Punt.

En transcendir la mort d'aquest home de 64 anys, la falla de l'Avinguda Luis Suñer d'Alzira ha suspés tots els actes que tenia previstos per al cap de setmana, inclosa l'assistència a la Crida, que la capital de la Ribera Alta té previst celebrar aquest dissabte a la vesprada.

El colp que va rebre aquest veí d'Alzira ha resultat finalment mortal. De fet, després de dia i mig en mort cerebral, ha mort aquest dijous al matí, poc després de les deu i mitja, com han concretat des de l'entorn familiar. La Policia Nacional ja ha detingut el presumpte agressor, a qui se li imputa un presumpte delicte de temptativa d'homicidi, segons han confirmat fonts d'aquest cos. Ara bé, en produir-se la mort de la víctima, aquesta qualificació pot variar.

La família de la víctima reclama que recaiga sobre l'arrestat tot el pes de la llei i ressalten que ni l'agressor ni la parella el van socórrer en veure que havia quedat estés a terra a causa del colp.

També et pot interessar

stats