Detingut a Sagunt per amenaçar un conductor amb una destral en una discussió de trànsit

Els dos vehicles circulaven per la V-23 i després que un fera llums per a avançar l'altre, aquest ha frenat de colp i ha mostrat l'arma blanca per la finestreta

Imatge d'arxiu d'una destral en un vehicle
Imatge d'arxiu d'una destral en un vehicle / Arxiu

La Policia Nacional ha detingut a Sagunt un home de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, després d'exhibir una destral durant una discussió de trànsit.

Els fets van passar dissabte, cap a les cinc de la vesprada, quan un ciutadà va denunciar als agents que havia tingut una discussió de trànsit i el conductor de l'altre vehicle li havia mostrat una destral.

El denunciant circulava per la V-23, en direcció al Port de Sagunt, pel carril esquerre, quan va fer llums al vehicle que tenia davant, perquè transitava més lent i volia avançar-lo. Aquest va frenar, per la qual cosa el va avançar per la dreta, moment en què el conductor va mostrar una destral.

Després de tindre els agents una descripció del vehicle en el qual circulava el sospitós, el van localitzant al carrer del Rei Sanç el Fort. Els policies li van donar l'alto i van registrar el turisme. La destral estava amagada en el mateix carrer, davall d'un vehicle. El conductor va reconéixer que era seua.

Per tot això, els policies van detindre el jove com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats