Un home apunyala la seua parella a Terrassa i després es precipita per un pont

Tot i que la dona va patir ferides de gravetat, no es tem per la seua vida

Els mossos d'esquadra en una imatge d'arxiu
Els mossos d'esquadra en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Un home ha apunyalat presumptament a la seua parella aquest divendres a la nit a Terrassa (Barcelona) i l'ha deixada ferida. Posteriorment, s’ha precipitat per un pont, cosa que podria ser un intent de suïcidi. No es tem per la vida de la dona.

Els fets van ocórrer al voltant de les 20:00 hores d'aquest divendres, segons els Mossos d'Esquadra, i s'estan investigant com un cas de violència masclista.

Segons la investigació encara en marxa, l'home va atacar la seua dona en el domicili i li va causar ferides de gravetat, per la qual cosa va ser traslladada a l'hospital. L'home també va resultar ferit després de saltar pel pont i està ingressat a l'hospital en estat greu.

El 016, per a demanar ajuda

Aquelles dones que es troben sota l’amenaça d’una agressió masclista, o les persones que la presencien, poden telefonar al 016 per a demanar ajuda. És debades, però cal esborrar-la del registre de telefonades. També poden sol·licitar ajuda a través del telèfon 600000016 o a la Policia Nacional (091) i la Guàrdia Civil (062).

En cas de no poder demanar ajuda a través de cap d’aquests mitjans, es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, des de la qual s'envia un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització.

També et pot interessar

stats