Un home apunyala i mata la parella a Sòria

L'home està detingut i la víctima, de 35 anys, deixa orfe una filla menor d'edat

La policia detén a un home després d'agredir la seua parella i colpejar el seu vehicle
Agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Nou crim masclista a Sòria: una dona de 35 anys ha mort aquesta matinada a mans, presumptament, de la parella sentimental, que l'ha apunyalada. El suposat assassí és un home de 32 anys que ha fugit en un principi, però la Policia Nacional l'ha detingut poc després. La delegació del govern espanyol a Castella i Lleó ha confirmat la naturalesa masclista de l'assassinat, el denové enguany a Espanya. No hi havia denúncies prèvies per violència de gènere entre la parella, i la víctima tenia una filla menor d'edat. 

Fonts de la investigació han explicat que al voltant de les dues de la matinada la Policia Nacional ha intervingut en un domicili de la capital soriana per a assistir una dona que havia sigut apunyalada, suposadament per la parella sentimental. Poc després va morir, segons certificaren els efectius sanitaris desplaçats al lloc, que no pogueren fer res per a salvar-li la vida. 

El servei regional d'emergències 112 ha explicat, per la seua banda, que cap a les 2:20 hores una telefonada els ha alertat de l'agressió i que hi havia una persona ferida per arma blanca en la plaça del Rosari de Sòria.

N'hi ha un altre cas que s'investiga a la Comunitat Valenciana després que aquest dimecres localitzaren el cadàver d'una dona a Alzira amb signes de violència. Les autoritats busquen la parella de la víctima, que està fugida. Sense comptar aquest últim decés, des de 2003 —any en què comença l'estadística— 1.149 dones han mort a mans de les parelles o exparelles a Espanya. 

També et pot interessar

stats