Un home agredeix la seua exparella a l'Alcora i després se suïcida

Tot ha ocorregut aquest dilluns quan l'exmarit de la víctima li ha clavat diverses ganivetades a la porta del seu domicili.

Un home agredeix la seua exparella a l\'Alcora i després se suïcida
Un home agredeix la seua exparella a l'Alcora i després se suïcida

Una dona, de 50 anys, ha patit dues ferides d'arma blanca, una al coll i una altra a la cara, en un suposat cas de violència de gènere a l'Alcora. Tot ha ocorregut quan la víctima tornava a sa casa i l'exmarit l'estava esperant i li ha clavat un ganivet en diverses parts del cos. Després, l'home s'ha suïcidat en creure que havia matat la dona.

La parella estava separada des de fa dos anys. Ell vivia amb la seua mare de 80 anys i ella vivia en un altre domicili. Suposadament, l'home ha esperat la dona al portal de sa casa i amb un ganivet l'ha atacada i l'ha ferida al coll i a la cara. Tot apunta que ell creia que estava morta i se n'ha anat a sa casa. En arribar al domicili, s'ha pegat un tir i ha mort. No hi havia denúncies per maltractaments.

Els implicats feia mesos que vivien a l'Alcora encara que procedien de Còrdova. La dona està ingressada a l'Hospital General de Castelló, a conseqüències de les greus ferides.

També et pot interessar

stats