Un guàrdia civil fora de servei deté un agressor sexual prop d’una discoteca d’Alacant

L’arrestat, de 54 anys, estava toquejant els pits i els llavis a una dona que no estava plenament conscient, i després va intentar emportar-se el mòbil de la seua bossa

Un agent de la Guàrdia Civil, d'esquena, al costat d'un vehicle oficial
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Arxiu

Un guàrdia civil fora de servei ha detingut un home de 54 anys que estava toquejant una dona, que no estava plenament conscient, prop d’una discoteca d’Alacant. En observar l’actitud de l’arrestat, que va continuar buscant en la bossa de la dona per a emportar-se el mòbil d'ella, l’agent el va retindre perquè no poguera fugir, com relaten des de la Guàrdia Civil. Ara, el jutjat número 4 d’Alacant s’encarrega d’investigar la causa d’agressió sexual que se li imputa.

Els fets van passar a finals de juny, encara que no han transcendit fins a este dimecres. Un agent fora de servei eixia d’una discoteca d’Alacant quan va observar que, en un portal, hi havia un home toquejant una dona que no estava del tot conscient.

“En acostar-se, va comprovar com l'home estava tocant-li els pits i besant-la en els llavis, malgrat que ella es trobava inconscient”, detallen fonts de la Guàrdia Civil.

A més d’esta actitud, l’agent que no estava de servei va apreciar com l’home ara arrestat rebuscava dins de la bossa que portava la dona el telèfon mòbil de la xica.

El processat, en adonar-se que algú l’havia descobert, va tractar de fugir del lloc, però l’agent ho va impedir. Posteriorment, i com explica la Guàrdia Civil, va despertar la dona, qui va manifestar que no coneixia l’agressor.

A pesar dels intents del processat per fugir, fins i tot manifestant una actitud violenta, el guàrdia civil el va detindre fins que va arribar una patrulla de la Policia Nacional al lloc dels fets. L'agent va esperar posteriorment fins que la parella sentimental de la dona va acudir al lloc per a portar-la a casa.

També et pot interessar

stats