Un guàrdia civil fora de servei deté dos atracadors a Gandia

L'agent va veure que dos encaputxats entraven a l'establiment armats amb ganivets i els va seguir mentre advertia la Policia Nacional

Abraçada entre l'agent i la propietària de l'estanc, a Gandia
Abraçada entre l'agent i la treballadora de l'estanc, a Gandia / Guardia Civil

Un guàrdia civil fora de servei va aconseguir detindre un atracament aquest dijous en un estanc de Gandia (Safor). L'agent, que es trobava prop de l'establiment, va observar dos joves sospitosos que rondaven pels voltants i com a mesura de prevenció, va telefonar a la Policia Nacional.

Mentre donava els detalls per telèfon, va veure que els joves es col·locaven un passamuntanyes, empunyaven uns ganivets i corrien fins a l'interior de l'estanc. El guàrdia civil va accedir al local i va comprovar que un dels homes amenaçava la dependenta i la traslladava a una habitació contigua, mentre que l'altre inspeccionava la caixa registradora.

Segons les fonts de la Guàrdia Civil, després d'identificar-se, i davant el temor que la dona resultara ferida, l'agent va apuntar els atracadors amb la pistola i va cridar "alto, Guàrdia Civil". Com els atracadors no van obeir, l'agent va disparar al sostre com advertiment, sense que ningú resultara ferit.

En aquesta ocasió, els autors van fer cas i l'agent els va poder detindre. Moments després, va arribar la Policia Nacional, que es va fer càrrec del trasllat dels detinguts.

Les diligències s'han entregat al jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Gandia.

També et pot interessar

stats