Un gos pitbull mata l'amo, de 26 anys, a Nules

L'animal està en quarantena en una protectora de Vinaròs, després d'atacar la víctima mentre estaven a casa

Un furgó de la Guàrdia Civil aparcat al carrer de Sant Agustí de Nules, on vivia la víctima
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
30 d'abril 2022 - 10:04 Actualitzat: 30 d'abril 2022 - 19:41

Un xic de vint-i-sis anys ha mort aquest divendres a Nules (Plana Baixa) després d'atacar-lo el seu gos, segons ha confirmat l'Ajuntament a À Punt. El succés, de què s'ha fet càrrec la Guàrdia Civil, va tindre lloc de nit en una vivenda del carrer de Sant Agustí, on residia la víctima. Fonts pròximes al cas apunten que l'animal va atemptar contra l'amo, per causes que encara no s'han esclarit. 

Ara s'investiga si el jove va patir algun tipus de síncope que explique per què el gos va reaccionar així i queda pendent realitzar l'autòpsia del cos, que aportarà més informació sobre les circumstàncies de la mort.

El veïnat de Nules ha despertat commocionat pels fets. Segons han relatat alguns a À Punt, la víctima presentava una mossegada al coll. 

El gos implicat és un pitbull, una de les huit races catalogades com a potencialment perilloses a Espanya, una etiqueta que està previst que desaparega amb la nova llei de benestar animal. A l'animal l'han traslladat sota custòdia de l'Ajuntament de Nules a les instal·lacions de Seproanimal de Vinaròs, un centre d'arreplega de mascotes perdudes. Allí el tenen en quarantena, seguint el protocol sanitari establit per a aquests casos. 

Segons explica el personal de l'establiment, ara l'Ajuntament de Nules, els tècnics en veterinària o bé el jutge encarregat del cas determinaran els pròxims passos que s'han de seguir i, en última instància, si s'ha de sacrificar l'animal. 

També et pot interessar

stats