Un fons immobiliari hongarés adquireix el Factory Bonaire d’Aldaia a Merlin Propierties

El grup Indotek és ja propietari de diversos hotels, supermercats i mitjanes superfícies a la costa mediterrània

Una imatge de la zona comercial
Una imatge de la zona comercial / Factory Bonaire

El fons immobiliari hongarés Indotek —propietari de diversos supermercats, mitjanes superfícies i sis hotels a la costa mediterrània—, ha anunciat aquest divendres l’adquisició del Factory Bonaire d'Aldaia (Horta Sud), fins ara en mans de Merlin Properties, sense que s'haja revelat l'import de la transacció. 

En un comunicat, el fons ha detallat que, amb aquesta operació “cerca consolidar la seua presència al país” i augmentar “la superfície dels seus actius comercials a la península Ibèrica”. El director de Transaccions Internacionals i Gestió d'Actius del grup, Krisztián Hornok, ha afirmat que la companyia vol enfortir la seua presència en el sector espanyol de venda a la menuda com a part d'un “moviment estratègic” d'invertir en actius d'alt potencial.

El director de la companyia a Espanya, Federico Hens, ha apuntat que els immobles adquirits “es beneficiaran del model d'èxit de la companyia” en renovar actius comercials “desactualitzats”.

El Factory Bonaire, ubicat dins del centre comercial Bonaire, compta amb seixanta botigues, que sumen una superfície comercial d'aproximadament 11.000 metres quadrats, però té potencial per a habilitar-ne altres 7.000 addicionals.

També et pot interessar

stats