Un espanyol pedalejarà fins a l'Índia perquè l'Open Arms continue salvant vides

Ha llançat un micromecenatge a través de la plataforma Migranodearena.org amb l'objectiu de recaptar 1.700 euros

L’embarcació a la seua arribada al port de Borriana
L’embarcació a la seua arribada al port de Borriana / @openarms_fund

Alex Hohmann té previst iniciar aquest dijous des de Castelldefels un viatge solidari cap a Benarés (Índia) amb l'objectiu és "transformar" part dels quilòmetres pedalats en un donatiu per a l'ONG Proactiva Open Arms perquè continue salvant vides en la mar.

Per a això ha llançat un micromecenatge a través de la plataforma Migranodearena.org. El seu objectiu és arribar als 1.700 euros, que és el mateix nombre de quilòmetres que separen Castelldefels de Rijeka (Croàcia), que és només el primer tram del viatge.

La resta de la ruta no està encara definida, ja que té previst passar per més d'una desena de països. Segons recalca, és "impossible" organitzar un viatge així i ell tendeix "a la improvisació". "Estic obert a canviar la ruta segons vagen donant-se les circumstàncies", indica. La previsió inicial és que el viatge dure al voltant dels deu mesos.

A més de la bici, portarà tenda de campanya per a poder pernoctar on vulga i puga, encara que també vol utilitzar Warmshowers, una xarxa social de cicloviatgers que ofereix la seua casa a persones que viatgen amb bicicleta.

Quan aconseguisca arribar a Benarés, vol organitzar allí un festival de circ col·laboratiu anomenat Varanasi Circus Maravillas.

També et pot interessar

stats