Un detingut i dèsset actes per drogues i armes blanques en una operació contra la delinqüència a Torrefiel

L'operació va començar el dimarts per a evitar la delinqüència, el consum o tinença de substàncies estupefaents i armes en la via pública

Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha desplegat un dispositiu de prevenció de la delinqüència al barri de Torrefiel de València, que ha finalitzat amb la detenció d'una persona i l'alçament de quinze actes per tinença de substàncies estupefaents i dues més per armes blanques. A més, els agents han dut a terme 74 identificacions i dènou inspeccions de vehicles.

A més, els agents han detingut una persona per un delicte contra la seguretat viària, en comprovar que mancava del permís de conduir.

El dispositiu va començar a les 18:00 hores del passat dimarts, amb un augment de la presència policial per part de diferents unitats, tant uniformades com de paisà, per a reforçar la prevenció de la delinqüència, el consum o tinença de substàncies estupefaents i armes en la via pública.

En l'operatiu han participat agents del Grup Operatiu de Resposta (GOR), del Grup de Policia Judicial de la comissaria de Trànsits i el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC). També hi ha col·laborat la Policia Local de València.

També et pot interessar

stats