Un detingut per agredir amb arma blanca la seua parella a Gilet

La víctima és una dona de 45 anys que està estable.

Un detingut per agredir amb arma blanca la seua parella a Gilet
Un detingut per agredir amb arma blanca la seua parella a Gilet

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 43 anys acusat d'agredir amb una arma blanca la seua parella en un habitatge de la localitat de Gilet, al Camp de Morvedre. La víctima és una dona de 45 anys que està ferida, però estable.

La parella feia 18 mesos que convivia i inicialment no constaven denúncies de la parella contra el presumpte agressor per maltractament.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va assistir la dona. Posteriorment la van traslladar a un centre hospitalari on està ingressada.

El Ministeri d'Igualtat recorda que el telèfon d'atenció a les víctimes de mals tractes per violència de gènere és el 016, que és gratuït i funciona les 24 hores del dia durant els 365 dies de l'any. La telefonada no apareix reflectida en la factura telefònica encara que sí que queda registrada en el dispositiu telefònic i es pot esborrar directament des de la mateixa unitat. També es pot escriure al correu electrònic del ministeri: 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats