Un bussejador mor ofegat a la costa de Dénia mentre practicava pesca submarina

L'home estava amb altres dues persones en una embarcació pneumàtica i ha desaparegut dins de l'aigua

Una de les platges de Dénia, en arxiu
Una de les platges de Dénia, en arxiu / GVA

Un bussejador ha mort ofegat aquest dijous a la costa de Dénia (Marina Alta) mentre practicava pesca submarina amb altres dues persones en una embarcació pneumàtica, segons han informat fonts de la investigació.

Els fets han ocorregut vora les 12:00 hores d'aquest dijous, quan l'home ha desaparegut a l'aigua en el moment en què el grup estava pròxim al port de Dénia. Instants després, un dels companys l'ha localitzat i ha avisat els serveis sanitaris.

Al voltant de les 16:00 hores, Salvament Marítim i agents de la Guàrdia Civil han rescatat l'home sense vida. Posteriorment, el cadàver ha sigut traslladat fins a la Marina de Dénia.

Aquesta nova víctima se suma a un any complicat pel que fa als ofegaments. Un total de 52 persones han mort ofegades entre l'1 de gener i el 31 d'agost en espais aquàtics de tot el territori, dada que representa vint-i-una víctimes més que en el mateix període de l'any passat, un 67,7% més, segons les dades facilitades per la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme. La Comunitat Valenciana ha sigut a l’agost, junt amb Catalunya, la que més ofegats ha registrat: 12 en cadascuna.

També et pot interessar

stats