Un any de presó i sis sense la pàtria potestat per al pare que va abandonar la filla de dos anys en una carretera de Gandia

El pare, que s'havia quedat a càrrec de la xiqueta mentre la mare treballava, va reconéixer els fets en un juí ràpid

Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

El jutjat d'instrucció número 3 de Gandia ha condemant a un any de presó i la privació durant sis anys i tres mesos de l'exercici de la pàtria potestat l'home de 39 anys que divendres va ser detingut per abandonar la filla, de dos anys. La menor va ser localitzada a la nit, deambulant a soles per una carretera de la capital de la Safor. 

La condemna es va acordar, amb conformitat de les parts, en un juí ràpid l'endemà de la detenció. El pare, que s'havia quedat a càrrec de la xiqueta mentre la mare treballava, va reconéixer els fets. El tribunal l'ha suspés l'execució pena de la presó durant dos anys. 

Segons l'atestat, agents de la Policia Nacional van ser requerits a les 20:50 hores del divendres a la ciutat de Gandia per diversos ciutadans que portaven un menor de la mà, a qui havien vist deambular a soles per la carretera d'eixida de Gandia cap a Barx, quan ja enfosquia. 

Els agents es van fer càrrec de la menor i després de mitja hora de gestions infructuoses van veure un home a uns 500 metres d'on s'havia localitzat la menor, que "no podia mantindre l'equilibri i parlar amb claredat". 

L'atestat policial indica que l'home, que no té antecendents penals, estava "completament desorientat" fins al punt que no va ser capaç de reconéixer la filla quan li la mostraren. 

També et pot interessar

stats