Detenen un home a Gandia per abandonar la seua filla de dos anys, trobada sola de nit en una carretera

El pare "no podia mantindre l'equilibri i parlar amb claredat" i no va ser capaç de reconéixer la xiqueta

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) un home com a presumpte autor de l'abandó de la seua filla de dos anys, que va ser localitzada caminant sola de nit en una carretera. L'home, de 39 anys, s'havia quedat a càrrec de la xiqueta mentre la mare es trobava treballant, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets van ocórrer al voltant de les 20:50 hores del divendres, en plenes festes falleres, quan agents de la Policia Nacional van ser requerits per diversos ciutadans que portaven una menor d'uns dos anys agafada de la mà.

Les persones que van alertar a la Policia havien vist la menor deambular sola per la carretera d'eixida de Gandia cap a Barx.

Els policies es van fer càrrec de la menor i van fer una batuda per la zona per a comprovar si hi havia alguna persona que estiguera a càrrec seu, encara que no van poder localitzar ningú. Després de trenta minuts de gestions, van veure un home, a uns 500 metres que "no podia mantindre l'equilibri i parlar amb claredat". L'home estava "completament desorientat" i, al principi, després de mostrar-li a la seua filla, "no va ser capaç de reconéixer-la".

La mare va ser localitzada al seu lloc de treball en una localitat pròxima a Gandia. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats