Un aiguat deixa una víctima mortal en la pedania murciana de Javalí Viejo

Els bombers van rescatar el veïnat d’unes 15 cases, que van quedar negades a causa de la intensa pluja que va caure en poc de temps

Vehicles amuntegats en la pedenia de Javalí Viejo, que va registrar una tromba d'aigua a primera hora de la nit d'aquest diumenge
Vehicles amuntegats en la pedenia de Javalí Viejo, que va registrar una tromba d'aigua a primera hora de la nit d'aquest diumenge / Bombers regió de Múrcia

La pluges intenses d’aquest diumenge, que han deixat registres per damunt dels 200 litres en alguns municipis de la Safor o la Marina, també va caure amb força a la regió de Múrcia. De fet, allà s’ha registrat la primera víctima mortal del primer episodi de pluges significatives de la tardor. Un home moria en negar l’aigua lsa casa a Javalí Viejo.

L’aiguat que va caure aquest diumenge a la nit va inundar diversos habitatges i soterranis d’aquesta pedania de la ciutat de Múrcia, segons fonts municipals. Un d’ells, l’habitatge d’un home que estava dormint quan el va sorprendre la riuada.

Aquest és el cas més tràgic, però els bombers també van rescatar diverses persones d'uns quinze habitatges de Javalí Viejo, ja que l'aiguat va inundar per complet les cases.

Respecte a la víctima mortal, fonts municipals apunten que, pel que sembla, l'aigua va entrar amb força en la planta baixa de la llar de la víctima i, i el corrent va arrosegar el cos. De fet, el van localitzar hores després a uns 300 metres de la casa.

L'alcalde de Múrcia, José Antonio Serrano, a través de Twitter, ha confirmat la mort d’aquest veí i ha expressat el seu condol. Serrano ha afirmat que la tempesta de diumenge a la nit "va causar greus problemes en el municipi" i els serveis municipals estan treballant intensament per a restablir la normalitat com més prompte millor.

També et pot interessar

stats