Un accident en l’A-7 a l'altura de Godella causa més de dotze quilòmetres de retencions en el 'bypass'

La DGT ha informat que en el sinistre s’han vist implicats dos camions i cinc turismes

Retenció en l'A-7
Retenció a l'A-7 / DGT
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
30 de novembre 2022 - 18:29 Actualitzat: 30 de novembre 2022 - 21:16

Un accident en l’A-7, a l’altura de Godella (Horta Nord), està causant retencions quilomètriques aquest dimecres a la vesprada. Segons la Direcció General de Trànsit, en el sinistre s’han vist implicats dos camions i cinc turismes. 

L’accident s’ha produït en el quilòmetre 323, en sentit Barcelona, i ha generat més de dotze quilòmetres de cues. A causa de l’efecte dotor —en què els conductors es queden mirant l’estat de la carretera i endarrereixen el trànsit—, la retenció també s’ha traslladat a la via en sentit Alacant, on ja s'ha normalitzat. 

El Consorci de Bombers de València ha intervingut l'accident en el qual s'han vist implicats diversos camions i turismes. S’hi han mobilitzat bombers de Paterna, l’Eliana i sergent de Paterna, que han hagut d’excarcerar el conductor d’un camió, que havia quedat atrapat, segons el Consorci. 

La Guàrdia Civil ha tancat els carrils central i esquerre en sentit cap al nord per a atendre l'accident. Això ha originat retencions des del quilòmetre 312 de l'A-7, a l'altura de Rafelbunyol. A més, molts camions han quedat parats al voral per la pausa obligatòria dels temps de conducció.

Per la seua banda, el CICU (Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències) ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB, segons ha explicat. L'equip mèdic ha assistit un home, de 57 anys, per politraumatisme. El ferit ha sigut traslladat a l'Hospital La Fe de València, en l'ambulància de suport vital avançat.

camions accidentats
camions accidentats / Consorci Provincial de Bombers de València

El col·lapse de trànsit ha afectat també altres vies amb les quals enllaça l'A-7 en aquest punt, en el que es coneix com a 'bypass', com la CV-35, la V-30, la CV-31 i la V-21. 

També et pot interessar

stats