Un accident complica el trànsit a l'A-7 entre Aldaia i Xiva

Dimecres comença amb vora vint quilòmetres de retencions en les carreteres d'entrada i eixida a València i cinc més en l'entorn de Fontcalent a l'A-70

Vista de l'A-7 a l'altura de Manises, aquest dimecres
Vista de l'A-7 a l'altura de Manises, aquest dimecres / DGT

Aquest dimecres comença en les carreteres valencianes amb les retencions habituals de trànsit en les hores punta del matí. La Direcció General de Trànsit (DGT) ha informat d'un accident de trànsit per col·lisió entre vehicles en l'autovia A-7 que està complicant la circulació entre els termes municipals d'Aldaia i Xiva, en sentit Castelló. La congestió deixa vora dos quilòmetres de trànsit lent i abasta aproximadament del 337 al 339 de la via.

A més, es registren al voltant de vint quilòmetres de retencions en les entrades i les eixides de la ciutat de València, coincidint amb l'hora de desplaçar-se a la feina. Segons la DGT hi ha cues a la V-31 entre Silla i Massanassa, a la CV-30 a Quart de Poblet i a la V-30 a Paterna.

Més al sud del territori, a Alacant, embussos de tres quilòmetres a l'A-70 a l'altura de la Santa Faç, en direcció cap a Múrcia.

També et pot interessar

stats