Un accident en l'A-7 deixa cues quilomètriques entre Loriguilla i la Canyada

El sinistre no ha deixat víctimes mortals, però ha obligat a tallar el carril esquerre en sentit Castelló de la Plana

Retencions en el kilòmetre 336 de l'AP-7 en direcció a Castelló de la Plana
Retencions en el quilòmetre 336 de l'A-7 en sentit Castelló de la Plana / DGT

Un accident sense víctimes mortals a l'A-7, aproximadament a l'altura de la Canyada, està provocant aquest dimarts retencions grans de trànsit. S'hi estan registrant cues de vora deu quilòmetres, que comencen abans d'arribar a Loriguilla i s'allarguen fins a la Canyada (del quilòmetre 338 al 328 de l'autovia, més o menys).

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha informat que el carril esquerre està tallat en sentit Castelló de la Plana a conseqüència del sinistre.

També hi ha cues a la V-30, a Mislata, i a la CV 30, a Paterna. Els embussos es repliquen igualment a la V-31, a l'altura de Silla i Sedaví i a la CV-35, a Paterna i a Sant Antoni de Benaixeve. En conjunt, les artèries que conformen les entrades i eixides a la ciutat de València sumen uns 25 quilòmetres de retencions des de primera hora del matí.

Més al nord, un altre accident ocorregut en hora punta en la CV-21, la carretera que uneix Onda i Alcora, ha provocat dificultats en la circulació i cues puntuals. Es tracta d'una eixida de via d'un vehicle en el punt quilomètric 10,944 d'aquesta via comarcal, a l'altura de Partida Terrers, segons informa la DGT.

També et pot interessar

stats