El turisme rural frega el 90% d’ocupació per al pont de Tots Sants

La inflació afecta les tarifes d'allotjament i restaurants, però no disminueix les ganes de viatjar

El turisme rural frega el 90% d’ocupació per al pont de Tots Sants / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana afronta el primer gran pont després de l'estiu amb previsions d'ocupació molt altes. Una de les destinacions que fregarà el 100 % d'ocupació durant aquest pont és Morella, als Ports. Segons Associació Provincial d'Empresaris d'Hoteleria i Turisme (Ashotur), cases i hotels rurals de l'interior de Castelló tindran una ocupació de més del 90%. 

Aquestes destinacions que combinen natura, gastronomia i patrimoni, s’han beneficiat també del bo viatge. El gerent de l’hotel Cardenal Ram de Morella, Julián Martínez, confirma que està augmentant l’ocupació respecte d'altres anys. 

Enguany han augmentat els visitants un 41% respecte a l'any passat, sobretot valencians i madrilenys, però el visitant de fora d'Espanya ja representa el 20%.

Aquest és un pont marcat per la inflació que ja està afectant, això sí, les tarifes d'allotjament i restaurants. “Hem d'apujar els preus dels menús i de les begudes”, lamenta Ángela Millián, des del restaurant Vinatea de Morella. Un augment en els preus que sembla que no ha fet disminuir les ganes de viatjar, ja que les reserves a l'interior de les comarques del nord superen ja les xifres d'abans de la pandèmia.

També et pot interessar

stats