El turisme de carregador, un alternativa ecològica per a descobrir nous paratges

La major autonomia de les bateries i la proliferació de punts gratuïts de recàrrega permeten que es puga viatjar amb cotxes elèctrics d'una manera assequible i amigable amb l'entorn

Turisme de carregador amb vehicles elèctrics / À Punt
Jesús Moreno
24 d'abril 2021 - 07:00

La tecnologia i l'enginy han fet aparéixer una nova forma de viatjar per a les persones usuàries dels vehicles elèctrics: el turisme de carregador, amb el suport de la millora de les bateries i l'accessibilitat i gratuïtat dels punts de recàrrega.

Aquest és el cas de César Rodríguez, membre de l'Associació d'Usuaris de Vehicles Elèctrics, que a través d'una aplicació organitza l'excursió del dia. Coses a tindre en compte? Que el cotxe puga arribar amb la càrrega al destí i que dispose d'un punt de recàrrega per a poder tornar sense problemes.

Amb aquest sistema, Rodríguez descobreix sovint i de manera ecològica nous racons per tota la Comunitat Valenciana. És més, amb una bona organització inclús ha pogut viatjar a l'estranger. Tota la seua família s'ha apuntat a una alternativa que sempre deixa el punt de recàrrega més proper molt sol·licitat.

També et pot interessar

stats