Troben un cadàver "en estat esquelètic" en una muntanya de la Vall d'Uixó

El cos ha aparegut prop de la zona per on van buscar un veí del poble desaparegut fa més d’un any

Imatge d'arxiu de la búsqueda de, David Leiva Martínez, veí de la zona desaparegut l'agost de 2021
Imatge d'arxiu de la cerca de David Leiva Martínez, veí de la zona desaparegut l'agost de 2021 / Bombers del Consorci de Castelló

Agents de Bombers del Consorci de Castelló han realitzat aquest dissabte, a sol·licitud de la Guàrdia Civil, el rescat del "cos, en estat esquelètic", d'una persona localitzat en una zona forestal de difícil accés en el municipi de la Vall d'Uixó (Plana Baixa).

Fonts de la Benemèrita han informat que ha sigut un caçador qui ha trobat les restes de la persona en avançat estat de descomposició.

La policia judicial ha iniciat la investigació per a determinar si el cos correspon a alguna persona desapareguda, identificar-lo i determinar les circumstàncies de la mort, una cosa que podria determinar l'autòpsia.

Fins a la zona s'han desplaçat membres de la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci de Bombers de Castelló i, amb l'ajuda d'un helicòpter de rescat de la Generalitat, han pogut accedir al cos sense vida.

Les restes han aparegut prop de la zona per on es va buscar un veí del poble de 44 anys, David Leiva Martínez, desaparegut l’agost de 2021. 

També et pot interessar

stats