Més de cent persones busquen el veí desaparegut des de diumenge a la Vall d'Uixó

El Consorci Provincial de Castelló coordina el dispositiu per a trobar David Leiva, a qui se va perdre la pista en una zona pròxima al barranc de l'Aigualit

Portada: Un dels bombers del Consorci Provincial de Castelló que participa en el dispositiu de cerca / Twitter: @SIAB_Castellon
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
25 d'agost 2021 - 08:58 Actualitzat: 25 d'agost 2021 - 15:43

Per tercer dia continua la recerca de David Leiva Martínez, l'home de 44 anys a qui se li va perdre la pista el passat diumenge a la Vall d'Uixó. El Consorci Provincial de Bombers de Castelló coordina un dispositiu de recerca integrat per 130 persones i en què participen dues unitats de rescat de muntanya dels bombers, la Policia Local, la Guàrdia Civil, la unitat canina de Protecció Civil i dos helicòpters. També s'hi han sumat voluntaris del municipi.

La recerca se centra el barranc de l'Agualit i també en la zona de la Punta, que són dues àrees muntanyoses dels voltants de la Vall d'Uixó, i on es va veure David per última vegada. "El diumenge, sobre les set del matí, va dir que volia eixir a prendre la fresca a la muntanya. Ja no en va tornar", relata a À Punt la seua dona, Celia Melchor.

La irregularitat del terreny, molt abrupte, amb quantitat considerable de vegetació i coves amagades, estan complicant les tasques per a localitzar-lo. Fonts del dispositiu apunten que la principal hipòtesi amb que es treballa és que l'home puga haver patit un colp de calor.

Les forces de seguretat insisteixen en la importància de compartir qualsevol informació que es tinga perquè arribe al major nombre de gent possible. S'ha difós la imatge i la descripció d'aquest veí a través de les xarxes socials per a ajudar a localitzar-lo. En el moment de la desaparició vestia unes bermudes negres i un polo marró amb ratlles verdes. 

També et pot interessar

stats