Troben restes humanes en un abocador del Campello

Les parts del cos, que s’han localitzat de manera casual en una jornada en què hi havia programada una visita institucional, pertanyen a un home

Planta de tractament de residus del Campello on han apegut les restes humanes
Planta de tractament de residus del Campello on han apegut les restes humanes / Consorci Mare
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de maig 2024 - 14:56 Actualitzat: 20 de maig 2024 - 16:58

Una desagradable troballa ha alterat la visita que feien diverses autoritats a la planta de residus de les Canyades, al Campello, i que s’emmarcava en un acte institucional del Consorci Mare, que gestiona els residus de més de cinquanta municipis de la Marina i el Campello. Han aparegut les parts del cos d’un home, fet que ha sigut el detonant per a donar una primera ullada a les restes que en eixe moment es tractaven a la planta i es localitzara el cos complet, com han confirmat fonts consultades per À Punt.

La policia ha obert una investigació per a tractar d’aclarir a qui poden pertànyer les restes humanes. Cal recordar que la Guàrdia Civil en manté una altra oberta per a intentar esclarir una altra troballa; en este cas, d’un braç i a prop, en una zona rural de Xixona. Inicialment, sembla que les dues restes no són de la mateixa persona, ja que les restes de Xixona són d’una dona.

“El cos presenta ferides, però poden ser causades per la maquinària usada en la planta” o per altres motius, han apuntat fons de l’Institut Armat. Sembla que els investigadors estudien ja una possible identitat, encara que l'han de contrastar amb les empremtes digitals.

En el cas de la localitat torronera, també va ser una casualitat que un gos trobara el braç, fet que va ser el detonant de la troballa i la posterior investigació. Tot i la troballa, la visita institucional s’ha mantingut com estava previst, encara que amb bona part de la maquinària paralitzada. 

Segueix el nostre canal de WhatsApp i coneix l'última hora de l'actualitat

També et pot interessar

stats