Troben restes humanes a l'abocador de Toledo on es busca un xiquet desaparegut fa un mes

L’operatiu de cerca d’Ángel, un xiquet d’onze anys desaparegut a Madrid, examinava aquesta zona des del passat 27 de desembre

Operatiu de búsqueda d'Ángel a l'abocador de Toledo
Operatiu de búsqueda d'Ángel a l'abocador de Toledo / EFE
11 de gener 2023 - 15:01

La Policia Nacional ha trobat aquest dimecres restes humanes a l'abocador Ecoparc de Toledo, on des del 27 de desembre està en marxa l’operatiu de cerca d'Ángel, un xiquet desaparegut a Madrid el passat 10 de desembre.

Agents de la policia han traslladat les restes humanes custodiades al laboratori per a analitzar-les i aclarir-ne la identitat.

El menor d'onze anys va desaparéixer al madrileny districte de Carabanchel junt amb el seu cosí Fernando, de 17 anys. El cadàver de Fernando va ser localitzat en aquest mateix abocador toledà a mitjan de desembre. Des del moment de la identificació de les restes del major dels dos cosins, les autoritats han rastrejat l’ecoparc de Toledo amb l'ajuda de guies canins i retroexcavadores en cerca d'Àngel . 

Al menor se'l buscava en una zona delimitada en què s’acumulen entre 9.000 i  10.000 tones de deixalles. La Policia Nacional va vaticinar la dificultat de la recerca, i el passat 3 de gener van informar que s’havia examinat aproximadament el 20% de la superfície.

Les labors de recerca s’han centrat a l'Ecoparc de Toledo, perquè la principal hipòtesi, confirmada amb gravacions de càmeres de seguretat, és que Fernando i Ángel hagueren estat junts a la capital manxega.

També et pot interessar

stats