Troben a Polinyà de Xúquer i conscient la dona de 68 anys desapareguda des de dilluns

Pilar, veïna d'Algemesí, ha passat dues nits fora de casa després de desorientar-se en una visita a l'Hospital d'Alzira

Imatge difosa per la família de Pilar, la dona desapareguda a Algemesí
Imatge difosa per la família de Pilar, la dona desapareguda a Algemesí / À Punt NTC

Maria Pilar Muñoz Blasco, la dona de 68 anys veïna d'Algemesí que estava desapareguda des de dilluns, ha aparegut sana i estàlvia dos dies després. Les brigades forestals del Consorci de Bombers de València l'han localitzada aquest dimecres a Polinyà del Xúquer, població a vora huit quilòmetres d'Algemesí. 

Els equips d'emergències la buscaven des de feia quasi 48 hores, després que la família donara l'alerta per la desaparició. Es temia que Pilar, diagnosticada amb principi d'Alzheimer, es poguera haver desorientat i perdut. La veieren per última vegada dilluns cap a les deu del matí a l'Hospital d'Alzira. S'hi havia desplaçat allà pensant que havia de fer-se una mamografia, però va ser una confusió perquè en realitat no tenia cita. Després, se li va perdre el rastre.

L'Ajuntament d'Algemesí, els cossos de seguretat i el veïnat del municipi s'havien bolcat en la cerca, que afortunadament ha acabat amb final feliç. Hi han participat efectius del Consorci Provincial de Bombers, Policia Nacional i Local i personal de la Creu Roja. Agents de la brigada forestal d'Énguera han trobat Pilar, que ha passat dues nits fora de casa, en una zona d'horta de Polinyà del Xúquer. Es trobava "conscient, encara que cansada". Els equips sanitaris s'han fet càrrec d'ella per a revisar l'estat de salut. 

També et pot interessar