Busquen una dona de 68 anys amb alzhèimer desapareguda a Algemesí

Pilar va ser vista per última vegada a l'Hospital d'Alzira fa més de 24 hores i la família tem que puga haver-se desorientat

Imatge difosa per la família de Pilar, la dona desapareguda a Algemesí
Imatge difosa per la família de Pilar, la dona desapareguda a Algemesí / À Punt NTC

L'Ajuntament d'Algemesí, a la Ribera Alta, demana la col·laboració ciutadana per a localitzar una veïna que està en parador desconegut des d'aquest dilluns de matí. Es diu Maria Pilar Muñoz Blasco i té 68 anys. 

La família tem que la dona, diagnosticada amb principi d'alzhèimer, puga haver-se perdut. L'última cosa que saben d'ella és que va anar en autobús a l'Hospital d'Alzira, cap a les deu del matí, i que va arribar a entrar fins a la recepció. Allà els va dir que havia anat a fer-se una mamografia, però en realitat no tenia cita. 

L'últim testimoni que la va veure assegura haver-la vist vestida amb una jaqueta verda, sabates roges i una bossa de mà del mateix color. La Policia Nacional i la Policia Local d'Algemesí tenen en marxa un dispositiu de cerca. S'estan revisant les càmeres de l'hospital i de les estacions pròximes per si haguera pogut agafar un tren, encara que aquesta hipòtesi està ja pràcticament descartada. La via principal oberta a hores d'ara és que va agafar la carretera que uneix Alzira i Albalat, el darrer punt on l'han vista. Era aproximadament la una del migdia, ja fa més de 24 hores.

En cas de tindre alguna pista sobre el seu parador, hi ha dos telèfons disponibles per a telefonar: 637 461 877 o 620 683 693. També a la Policia Local, en el 96 20 19 009.

També et pot interessar

stats