Troben mort el jove ofegat al pantà de Crevillent

La víctima va tractar de creuar nadant per una zona, de vora cinc metres de profunditat, en què el bany està prohibit

Recerca de l'home desaparegut al pantà de Crevillent
Recerca de l'home desaparegut al pantà de Crevillent / À Punt

El cos sense vida del jove desaparegut diumenge en l'embassament de Crevillent ha aparegut després de més d'un dia de cerca. L'operatiu ha donat finalment fruits, segons ha pogut saber À Punt, amb el pitjor resultat. 

La víctima és un xic de 26 anys a qui es va perdre el rastre el diumenge, quan tractava de creuar nadant el pantà en una zona d'accés prohibit. La falta de visibilitat per la brutícia de l'aigua ha complicat les tasques de rastreig per a trobar-lo.

Un operatiu coordinat per la Guàrdia Civil s'ha encarregat de la recerca del jove. Aquest dilluns a les nou del matí s'ha représ la cerca, en què ha participat el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS).

L'alarma va saltar diumenge a la vesprada. Passades les 17:30 hores, el 112 va rebre una telefonada telefònica en què alertava de la desaparició d'un jove, que havia anat a passar el dia al pantà amb altres tres familiars, entre els quals estava també la parella sentimental. 

En un moment donat, la víctima i un altre jove van intentar travessar el pantà nadant, els 25 metres de distància que separen les voreres de l'embassament. Va ser l'amic, que sí que va aconseguir arribar a l'altre costat, qui va donar l'alerta quan va veure com se submergia en l'aigua a mitjan camí. 

Des de la vesprada de diumenge la Guàrdia Civil el buscava sense èxit. Aquest dilluns de matí s'han représ la cerca en la zona calenta en la qual va ser vist per última vegada. L'estat de l'aigua ha complicat les tasques, es tracta d'una aigua estancada i molt bruta, que impedeix quasi per complet la visibilitat dels bussejadors. Es tracta d'una zona, d'uns cinc metres de profunditat, en la qual el bany està prohibit.

Al lloc s'han desplaçat efectius del GEAS d'Alacant, diverses unitats de Seguretat Ciutadana del Lloc de Crevillent dirigides pel comandant en cap de la companyia de Sant Vicent, a més de diversos efectius de protecció civil.

També et pot interessar

stats