Troben mort l'home que s'ha ofegat al pantà de Crevillent

La Guàrdia Civil buscava el jove des de diumenge

Recerca de l'home desaparegut al pantà de Crevillent
Recerca de l'home desaparegut al pantà de Crevillent / À Punt

L'equip de bussos de la Guàrdia Civil busca, a hores d’ara, el cos d'un home de 26 anys ofegat en aigües de l'embassament de Crevillent (el Baix Vinalopó).

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha rebut l'avís de rescat a les 17:38 h, després que el jove es llançara a l'aigua i desapareguera a una distància de poc més de cinquanta metres. El bany està prohibit en tota la zona.

El jove es trobava al pantà amb un grup d'amics i un d'ells s'ha llançat a l'aigua per a intentar rescatar-lo sense èxit. Un equip d'especialistes els està oferint assistència psicològica perquè diverses persones han patit atacs d'ansietat.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat bombers d'Elx i Crevillent i un helicòpter, que no ha pogut localitzar el desaparegut. Es tracten d'unes aigües térboles, amb nombrosa malesa i deixalles, que no permeten els bussos aprofundir-se més d'un metre i mig. Les tasques de recerca també s'han vist dificultades per l'augment del volum del pantà després de les últimes pluges.

La Guàrdia Civil té previst continuar amb els treballs fins que es faça de nit.

També et pot interessar

stats