Troben el cos sense vida d’un jove en un abocador de Toledo

Podria ser el del xic de 17 anys que va desaparéixer amb el seu cosí fa unes setmanes al districte madrileny de Carabanchel

La família dels dos joves desapareguts va denunciar la seua desaparició en una comissaria de Carabanche el 10 desembre, quan se'ls va perdre la pista en anar a una bugaderia
La família dels dos joves desapareguts va denunciar la desaparició en una comissaria de Carabanche el 10 desembre, quan se'ls va perdre la pista en anar a una bugaderia / Europa Press

La Policia Nacional ha trobat en un abocador de Toledo (Castella-la Manxa) el cadàver d'un xic que podria ser el de l’adolescent de 17 anys que va desaparéixer, amb el seu cosí, el 10 de desembre al districte madrileny de Carabanchel. Fonts policials han confirmat la troballa del cos, encara que està per confirmar-ne la identitat.

Els familiars dels menors van interposar una denúncia en una comissaria de Vallecas el mateix dia en què es va perdre la pista dels dos cosins.

A Ángel i Fernando se'ls va perdre la pista al carrer General Ricardos de Madrid, quan havien eixit a comprar uns entrepans amb son pare. Els dos joves es van separar un moment de l’adult que els acompanyava per a acudir a una bugaderia. Quan va tornar, ja no estaven.

Des d’aleshores, els agents de la Policia Judicial de Vallecas buscaven els xics en aquest districte, però també a Carabanchel, Usera i els voltants. Investiguen si els dos joves desapareguts tenien problemes amb uns altres joves, amics o familiars.

Inicialment, la desaparició dels dos xics semblava voluntària, però després "es va complicar" i es plantejava la possibilitat que podria haver-los retingut algú que pretendria fer xantatge a la família dels menors amb la intenció de saldar un deute relacionat amb les drogues, segons fonts policials.

També et pot interessar

stats