Investiguen la mort violenta d'una dona de 75 anys a Guardamar

La Guàrdia Civil ha interrogat el fill de la víctima, de 51 anys, que assegura que ell i la mare han sigut víctima d'un robatori per part de tres o quatre individus

Efectius de la policia científica durant els treballs d'investigació a Guardamar
Efectius de la policia científica durant els treballs d'investigació a Guardamar / À Punt NTC

La Guàrdia Civil d'Alacant investiga la mort violenta d'una dona de 75 anys a la matinada d'aquest dimecres en un domicili del carrer de Lepant de Guardamar del Segura. En l'habitatge de la víctima, molt coneguda a la localitat per se l'ama d'un dels hotels del municipi, també hi havia el fill de 51 anys. L'home ha donat la veu d'alarma vora les 6 hores. Ha denunciat que tots dos han sigut víctimes d'un robatori per part de tres o quatre individus. Segons ha relatat, va perdre la consciència després que els suposats assaltants li pegaren un colp al cap i quan l'ha recuperada ha vist la mare ja morta. L'home ha rebut assistència per l'equip sanitari d'una ambulància de Servei Vital Bàsic que ha confirmat la mort de la dona i ha traslladat el fill a l'Hospital de Torrevella per a tractar-lo d'un traumatisme cranioencefàlic.

Després de l'atenció hospitalària, la Guàrdia Civil ha portat l'home a la caserna,per a prendre-li declaració. El cos armat ha obert una investigació per a verificar el relat del denunciant i manté obertes totes les hipòtesis.

El cordó policial i l'arribada de la unitat de la policia científica a primera hora del matí ha sobresaltat el veïnat. Els testimonis consultats per À Punt asseguren no haver sentit cap aldarull que els fera sospitar res. Una veïna ha explicat que el marit de la víctima havia faltat fa mesos i que la família, que viu en edifici pròxim, estava en contacte diari amb la dona i el fill.

També et pot interessar

stats