Troben el cos de l’estibador desaparegut al port de Castelló

Localitzen el cadàver dos dies després de traure el vaixell de l’aigua

Zona del port de Castelló amb flors i ciris que recorden l'estibador de Castelló
Zona del port de Castelló amb flors i ciris que recorden l'estibador de Castelló / À Punt NTC

Els serveis de rescat han localitzat el cos de l’estibador desaparegut en aigües de Castelló des del passat 28 de maig, quan va bolcar un vaixell que estaven carregant en un dels molls del port. Al lloc de l’accident ja s’han desplaçat la policia i les autoritats judicials per a l’alçament del cadàver.

El cos s’ha localitzat a l’interior de la nau Nazmiye Ana, de 780 tones, segons ha confirmat l'Autoritat Portuària de Castelló. El dimarts van traure de l’aigua el vaixell per a continuar amb la recerca d’aquest estibador que, una vegada es confirme oficialment, serà la segona víctima mortal d’aquest accident.

En el sinistre va morir un altre treballador d'aquesta nau de mercaderies, que va bolcar mentre el personal estava fent les tasques de càrrega. Un altre company va resultar ferit en el mateix succés. 

L'Autoritat Portuària de Castelló ha lamentat la mort d'aquest treballador i ha agraït el treball de l'operatiu de rescat, que s'ha dut a terme "de manera ininterrompuda" i en el qual han participat més de 150 persones.

També et pot interessar

stats