Troben a Cantàbria la menor de quinze anys desapareguda a la Pobla de Farnals

La jove se n'havia anat fins a Santoña de festa amb uns amics i ara la família viatja cap allà per a reunir-se amb ella

El municipi càntabre de Santoña, en una imatge d'arxiu
El municipi càntabre de Santoña, en una imatge d'arxiu

La menor de quinze anys veïna de la Pobla de Farnals que estava en parador desconegut des del dilluns passat al migdia, Lucía Marín Lara, ja ha aparegut en bon estat. L'han localitzada a Santoña, un xicotet municipi pesquer de Cantàbria, on s'havia desplaçat voluntàriament amb un grup d'amics, segons ha pogut saber À Punt NTC

Ha sigut ella mateixa qui s'ha presentat a la caserna de la Guàrdia Civil de Santander, en assabentar-se que la família havia denunciat la desaparició davant les autoritats i que els progenitors havien aparegut desesperats en mitjans de comunicació demanant que apareguera. S'havia posat en marxa, fins i tot, un gran dispositiu de cerca amb participació de les forces de seguretat i autoritats com l'Ajuntament de Massamagrell per al qual es requeria la màxima col·laboració de la ciutadania.

La jove se n'havia anat de manera voluntària de casa i ara s'ha sabut que estava de festa acompanyada d'uns amics. S'havia emportat roba, el carregador del mòbil i 250 euros en efectiu que havia agafat de casa. 

El pare de la menor, amb qui ha parlat À Punt NTC, ha confirmat que s'ha assabentat del parador de la filla a les dos de la matinada i viatja cap a Santoña en cotxe per a reunir-se amb ella i tornar-la a casa.  

També et pot interessar

stats